lørdag den 2. november 2013

Hængepartier

Jeg er voldsom god til at få klippet en hel stak et-eller-andet .... fordi "det skal jeg da lave meget af !! "
men for det meste er jeg allerede videre til et nyt spændende projekt, og så ligger der et hav af stakke med " to do " ting :o)
Nu tænkte jeg at det måske var en oplagt mulighed for at tage fat på nogle af de ting, og jeg startede fra en ende af : bunkerne med klippet bluser/busseronner. der ligger 20 stk i hver af størrelserne 1 år. 2 år og 3 år.
Jeg startede med str. 1 år og lavede denne her, syet i gammelt stof og med hæklede lapper på albuerne ..... så "one down and 59 to go " :o)

Jeg ved ikke hvorfor der er kommet nogle mærkelige forstyrrelser på billedet af ryggen, men det er der altså ikke i virkeligheden :o)


6 kommentarer:

 1. Åh det kender jeg alt for godt. Jeg havde held med at sælge dem som sy-selv sæt, det kunne du også gøre, hvis du kører surt i det. Fin trøje :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak :o) ... ja, det kan godt være at det bliver løsningen, men nu giver jeg det lige en chance, så må vi se hvor langt jeg når :o)

   Slet
 2. Nøj hvor er den lækker Ea!!!
  Jeg er helt vild med din sammensætning. Jeg er faktisk rigtig god til at gøre mine projekter færdige, har kun 1 skjorte fra CentiLong liggende som bare driller mega meget :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak ;o)

   Ja, de der "drille-projekter" har jeg også, der bare ligger.... det har jeg ikke rigtig tålmodigheden til :o)

   Slet
 3. Hvor er den bare fuldstændig fantastisk SKØN! Jeg æææælsker den slags - med hæklede lapper! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tak :o)..... ja, det er tit lige de små ekstra detaljer der gør det ;o)

   Slet

Jeg bliver så glad for din kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...