søndag den 5. januar 2014

På den igen

Først og fremmest Rigtig godt nytår til alle.

Så er jeg endelig kommet igang igen efter en lille juleferie. Og det jeg tog fat på allerførst var møblerne, de har længe været forsømt, og der har efterhånden hobet sig en del op, som stod parat til malerpensel og div.
Jeg tror at en af grundene til at det har stået bagerst i køen over projekter, er at jeg har nogle tekniske problemer med min hjemmeside (med de gamle ting) hvor det ikke er muligt at gå ind og redigere siden. Jeg har derfor taget en beslutning om at få lavet en ny hjemmeside, den er nu under opbygning, og jeg glæder mig til at kunne præsentere en ny og noget mere moderne side ;o)
Så derfor har jeg også fået fornyet energi til at få lavet "nye" møbler, som skal ind på den nye side.Nå ja, og så er der jo også gang i symaskinen og strikkepindene igen3 kommentarer:

 1. Godt nytår til dig også, lyder spændende med ny hjemmeside til de nye/gamle møbler:0)

  Vh Louise

  SvarSlet
 2. Æv, betyder det at nogle a de ting du har af møbler, faktisk er solgt ? Jeg har nogle stole jeg overvejer at købe med din næste levering til Sjælland nemli :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej :o) siden er ny og opdateret nu, så det der er på siden nu er "ledigt" ...... undtagen de ting hvor der står Reserveret ;o)

   Ea

   Slet

Jeg bliver så glad for din kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...